Skip til hoved indholdet
Husk at hvis du leder efter et kommende arrangement, skal du benytte søgefunktionen i vores samlede kulturkalender.

 

Fredensborg Kommune har fået sin egen oplevelseskalender

 

Hjemmesiden www.oplevfredensborg.dk er for fremtiden stedet, hvor du kan finde og markedsføre events og arrangementer, som har en bred almen interesse og har offentlig adgang med eller uden billet.

 

Hvordan fungerer det?

 

Rent praktisk så vil alle de arrangementer, man taster ind på www.kultunaut.dk blive vist på forsiden af oplevfredensborg.dk og i hjemmesidens kalender, hvor borgere, besøgende og turister nemt og hurtigt kan søge efter arrangementer ud fra kategorier eller byområder. 

 
 

Hvordan får du dit arrangement med i kalenderen?

 
 • Opret dig som bruger på www.kultunaut.dk ved at trykke på ”Indtast event” i venstre spalte og login  eller 

 • Tryk på knappen ”indtast event” øverst i højre hjørne på forsiden af www.oplevfredensborg.dk. Herefter kan man logge ind og får vist en skabelon til indtastning.

 • Indtast oplysninger om dit arrangement – tid, sted, billetter, genre, beskrivelse – og upload et foto. Har du ikke et egnet foto, sørger Kultunaut for at lægge et på, der passer til den type arrangement, du har angivet.

 • Gennemse dine indtastninger og tryk godkend. Der vil gå op til 48 timer før dit arrangement fremgår på oplevfredensborg.dk og kultunaut.dk.

 • Brug for at redigere i dit arrangement? Log ind på www.kultunaut.dk, vælg ”Indtast event” og efterfølgende ”Rediger event”.

 
 

Du kan også downloade vores guide her.

 
 
 

Hvad kan jeg ellers bruge siden til?

 

På www.oplevfredensborg.dk finder du også artikler og nyttig information om bl.a. kunstværker, kulturarv, stier, ruter, skove og naturområder, aktiviteter i naturen, motionsfaciliteter, aktiviteter for børn og meget andet.

 

 

Oplevfredensborg.dk vil have fokus på at bringe seneste nyt fra kultur og fritidsområdet i kommunen, og brugerne vil løbende kunne finde sæsonbetingede guides til oplevelser.

 
 
 
 
 
 • Gå på jagt efter oplevelserne

  Find ud af hvad der sker omkring dig

 • Få gang i krop og sind

  Se hvor du kan få pulsen op