Skip til hoved indholdet
Husk at hvis du leder efter et kommende arrangement, skal du benytte søgefunktionen i vores samlede kulturkalender.

 


Festligt sommerprogram på amfi-scenen i Fredensborg


I anledningen af Fredensborgs 300 års jubilæum er en lang række foreninger og kulturaktører gået sammen om at fylde den nye amfi-scene i Langedammen I Fredensborg med liv og glade dage.
Sommeren igennem kan borgere og turister nyde godt af en lang række gratis koncerter, dansetimer, foredrag, stand up show og meget mere.

 

Dans og syng dig igennem sommeren i Fredensborg


Den 17. maj blev kommunens nye scene ved siden af Fredensborg Gl. Bio indviet med koncerter, gadeteater, stylteartister og meget andet. Dagen igennem trak den flotte amfi-scene publikum til, og der var ingen tvivl om, at store og små nød det nye byrum.

 

Se det samlede program herunder.

 

Kom og vær med


Fra den 18. juni og frem til Slotsmarkedet den 10. september vil der hver uge være underholdning, motion og hyggeligt samvær på scenen. Mange af arrangementerne inviterer nemlig de besøgende til at deltage i aktiviteten. Det er derfor muligt at prøve kræfter med så forskelligartede genrer som renæssancedans, midsommersang, salsa, zumba, lanciers, børnerytmik, folkedans, familiekor og stand-up.


Er man mere til at suge indtryk til sig, kan man også opleve gode foredrag og koncerter, ligesom man selvfølgelig altid er velkommen til at slå sig ned på tilskuerrækkerne og nyde den gode stemning på scenen. Arrangementerne kræver ingen billet eller tilmelding, man dukker bare op på dagen med sit gode humør.

 

Tak til samarbejdspartnerne


Sommer i Fredensborg er et samarbejde mellem Fredensborg Kommune, Renæssancedanserne fra Klaverfabrikken, Foreningen Fredensborg Gl. Bio, Frederiksborg Slotskirkes Pigekor, Sangcenter Nordsjælland, Børnejazz Fredensborg, Fredensborg Aftenskole, Fritidsbutik, Fredensborg og Omegns Folkedanserforening samt Blixen Klubben.

 

Brug for mere information?


For mere information kontakt Katharina Nielsen, Center for Kultur, Fritid og Sundhed, Fredensborg Kommune på katn@fredensborg.dk.

 


 

 

 

 

 

 

  • Vil du have dit arrangement i kalenderen?

    Alle kan få deres arrangementer på oplevfredensborg.dk. Se hvordan lige her.

  • Prøv en byvandring i Fredensborg

    Der findes ruter for både børn og voksne. Dyk ned i Fredensborgs historie på en gåtur.