Skip til hoved indholdet
Husk at hvis du leder efter et kommende arrangement, skal du benytte søgefunktionen i vores samlede kulturkalender.

 

Indholdsside

test

BYLIV

De tre bymidter i Ribe, Bramming og Esbjerg byder på vidt forskellige muligheder – og hver har sin særlige charme. Ribes små hyggelige stræder inviterer til udforskning og oplevelse.

I Bramming finder man let alt hvad man skal bruge i byens centrum, der forener nyt og gammelt på hyggelig vis. Esbjerg har storbyens præg, men der findes også mange små grønne oaser. 
 

SHOPPING

Shopping mulighederne centreres i Esbjerg omkring den lange gågade midt i byen og de store shoppingcentre lidt længere væk fra byen. I Esbjerg finder du både små spændende specialbutikker, kendte kædebutikker, store lavprisvarehuse og små delikatessebutikker. Desuden er der mange gallerier og kunsthåndværkere. Shopping mulighederne centreres i Esbjerg omkring den lange gågade midt i byen og de store shoppingcentre lidt længere væk fra byen. I Esbjerg finder du både små spændende specialbutikker, kendte kædebutikker, store lavprisvarehuse og små delikatessebutikker. Desuden er der mange gallerier og kunsthåndværkere.

LATE NIGHT SHOPPING

I løbet af året inviterer de tre byer til flere late night-arrangementer, loppemarkeder, torvedage, festivaler og meget meget mere. Der er faste traditioner med årligt tilbagevendende begivenheder, som hverken store eller små vil undvære.
 

 

 

Fokusboks 2

Her er den anden fokusboks. Her kan man have lidt forskelligt indhold alt afhængig af budskabet.

Fokusboks 1

Her er den første fokusboks. Her kan man have lidt forskelligt indhold alt afhængig af budskabet.