Skip til hoved indholdet
Husk at hvis du leder efter et kommende arrangement, skal du benytte søgefunktionen i vores samlede kulturkalender.

 

Louisiana Museum of Modern Art

udsigt fra Louisianas café

 

Oplev verdenskunst i Humlebæk

Louisiana Museum of Modern Art byder på et sjældent møde mellem natur, arkitektur, en enestående kunstsamling, store internationale udstillinger, koncerter, børnehus, Louisiana Butik og café.


Museet ligger med udsigt over Øresund og direkte kig til Sverige. Med et stort antal udstillinger af fortrinsvis moderne kunst og samtidskunst har museet slået sit navn fast i hele den internationale kunstverden.


Den store park giver ideelle muligheder for at opleve museets samling af skulpturer, mens man indendøre finder den store samling af mange af det 20. århundredes mest betydningsfulde kunstnere.


Museet viser 6-8 udstillinger hvert år foruden den store Skulpturpark, hvor der udover 40 værker også kan nydes udsigten over Øresund og museet.

 

 

Lousiana Shop og Børnehus

Kåret som en af verdens bedste museumsbutikker er museets butik også et vigtigt stop for mange gæster, ligesom museets cafe, hvor man kan nyde en frokost, middag eller komme forbi til en kop kaffe og kage.

 

Børn og unge mellem 4-16 år kan boltre sig i kreative aktiviteter i Børnehusets 3 etager samt i Søhaven og så byder museets desuden på et hav af events og arrangementer – og særligt henover sommeren med hvor museets Parkscene summer af musik, børneteater m.m samt litteratur.  
  


Museet har adgang for gangbesværede og barnevogne.

 

 

 

Louisiana Museum of Modern Art​

Gl Strandvej 13 
3050 Humlebæk


Læs om åbningstider, entré og aktuelle udstillinger på Louisianas hjemmeside