Skip til hoved indholdet
Husk at hvis du leder efter et kommende arrangement, skal du benytte søgefunktionen i vores samlede kulturkalender.

 

Årets motiv 2022 blev malet af Jørgen Hedegaard

 

Kunstkonkurrencen Årets Motiv 2023 skydes i gang
 

Kulturudvalget indbyder kunstnere og borgere med bopæl i Fredensborg Kommune til at deltage i konkurrencen Årets Motiv 2023. Her kan du indsende dit billede, fotografi eller kunstværk. Det eneste krav er, at motivet skal være et motiv fra Fredensborg Kommune. 


Fredensborg Kommune byder på mange smukke og unikke steder og derfor skal Årets Motiv være et genkendeligt motiv fra livet i Fredensborg Kommune, dvs. alt fra en sejltur på Esrum Sø til en koncert på Nivaagaards Malerisamling eller et af kommunens helt særlige steder i naturen eller byerne.

 

Send ind og vind - deadline 18. oktober 2023

Årets Motiv bliver trykt på kommunens officielle julekort. Vinderen vil derudover modtage en præmie på 2.000 kr., som overrækkes på af Kulturudvalgsformanden på Fredensborg Rådhus.


Motiver sendes til Kulturkonsulent Henriette Rude Brytygier på hebry@fredensborg.dk og frist for indsendelse er  18. oktober 2023.


Der kan kun indsendes ét forslag pr. deltager. Deltagere skal være fyldt 18 år.


Kulturudvalget har siden 2011 gennemført den årlige kunstkonkurrence om motivet på kommunens årlige julekort, der sendes til kommunens samarbejdspartnere hvert år ved juletid med en hilsen fra borgmester og kommunaldirektør.

 

  • Hvad skal du lave i weekenden?

    Få inspiration og idéer her

  • Find inspiration til aktiviteter med børnene

    skal I ud i naturen eller på museum?