Skip til hoved indholdet
Husk at hvis du leder efter et kommende arrangement, skal du benytte søgefunktionen i vores samlede kulturkalender.

 

 

Kom og se de ny-renoverede lokaler under Fredensborg Bibliotek, som du kan være med til at fylde med liv og aktiviteter

I januar 2022 overtog Fredensborg Kommune de tidligere butikslokaler på Jernbanegade 3 i stueetagen direkte ud til gågaden. Planen er på sigt at forvandle stedet til et moderne kulturelt mødested og bibliotek.
 

Dette projekt er dog p.t. sat på pause frem til 2027, og derfor er nu mulighed for midlertidigt at anvende lokalerne til andre spændende formål.
 

Fleksible lokaler til foreninger og midlertidigt kulturhus

Lokalerne i Jernbanegade 3 er blevet renoveret og fremstår nu lyse og anvendelige med god akustik. Ud over god plads til aktiviteter til op imod 150 personer, så findes der også mindre lokaler til opbevaring, et nyere toilet og et te-køkken.
 

Det er en fleksibel facilitet, der kan anvendes af kommunens foreninger, biblioteket, kommunale institutioner, kulturaktører, erhvervsliv og eventuelle andre interessenter til at skabe liv i bymidten og afholde kulturelle og fællesskabende arrangementer.
 

Det vil således være muligt at anvende lokalet til fx udstilling, fællesspisning, værkstedsaktiviteter, lettere bevægelsesaktivitet m.m.
 

Lokalerne kan anvendes fleksibelt til fx sæsonbookinger, foreningsaktiviteter, biblioteksaktiviteter, pop-op- arrangementer mv.  Erhvervsdrivende kan også holde arrangementer i lokalerne, så længe arrangementerne ikke er kommercielle, og at der er adgang for offentligheden.
 

Kom til åbent hus

Den 25. maj fra 18-19.30 inviteres I til at kigge forbi og tage lokalerne i øjesyn. Vi håber, at I har lyst til at komme med idéer til aktiviteter og arrangementer, som I gerne vil afvikle i lokalerne.
 

Husk at I som arrangører kan søge kommunens kulturelle puljer til at skabe liv og aktiviteter i lokalerne, ligesom foreninger kan søge fritidspuljen om tilskud til eventuelt nødvendigt inventar.
 

På nuværende tidspunkt er lokalerne indrettet med et begrænset antal stole og borde.
 

Til åbent Hus-arrangementet vil det også være muligt at deltage i en konkurrence om at finde et navn til Fredensborgs nye midlertidige mødested. KIWI er fortid, og det er på tide at give stedet en ny og passende identitet, som folk kan forholde sig til i det daglige.
 

Vi håber på at se jer!
 

For mere information om arrangementet kontakt Center for Kultur & Sundhed, Chefkonsulent Katharina Nielsen på katn@fredensborg.dk / 2152 2101